full screen background image

Udlejning via Sønderhus Ferieboliger

Professionel udlejning

Hvis du er træt at de store udlejningsbureauer, som tit kan være svære at danse med, og som tilbageholder en stor del af lejeindtægten til sig selv, så er Sønderhus Ferieboliger måske den rette udlejer for dig. På baggrund af et omfattende samarbejde med en række store udlejningsportaler på nettet når vi ud til rigtig mange mulige kunder. Med andre ord kan vi tilbyde en professionel udlejning af dit sommerhus samtidig med, at vi er solidt forankrede i lokalområdet, og vi kan derved yde vore kunder en høj service. Ydermere arbejder vi med en lav provision (ned til 24%, hvis du selv kan føre tilsyn med dit sommerhus ved lejerskifte), som har til følge, at vi kan udleje vore huse til attraktive priser. Hos Sønderhus Ferieboliger oplever vi derfor i disse år en stor vækst, både i antallet af udlejningshuse, men bestemt også i antallet af udlejninger.

NB: Vi kører i øjeblikket en kampagne, hvor vi tilbyder 50% rabat på formidlingsgebyret de første 12 måneder. For at opnå 50% rabat på provisionen skal man dog indgå en aftale, som løber i 2 år. Læs mere her (se afsnittet "Lav provision"):


Sønderhus Ferieboliger er synlige i medielandskabet

Hvis du laver en søgning på "sommerhus Sønderjylland" på tidens vel nok vigtigste søgemaskine, Google, vil du se, at Sønderhus Ferieboliger ligger helt i top. Prøv også at lave en søgning på "Ferienhaus Dänemark", hvor vi også har en rigtig god placering, hvilket er meget vigtigt, for at de tyske kunder kan finde os. Endvidere er vore sommerhuse at finde på de hyppigst anvendte ferieportaler som Fejo.de, Cofman.dk, Fewo-direkt.de, Ferienwohnungen.de, Godsommer.dk, Campaya.dk m.m. Denne udprægede synlighed gør, at mange lejere nemt kan finde os blandt tusinder af andre sommerhuse. Synlighed på internettet er kort og godt en forudsætning for en god udlejning.