full screen background image

Fordele ved at udleje gennem os

Professionel udlejning

Hvis du er træt at de store udlejningsbureauer, som tit kan være svære at danse med, og som tilbageholder en stor del af lejeindtægten til sig selv, så er Sønderhus Ferieboliger måske den rette udlejer for dig. På baggrund af et omfattende samarbejde med en række store udlejningsportaler på nettet når vi ud til rigtig mange mulige kunder. Ydermere har vi et moderne og effektivt bookingsystem. Med andre ord kan vi tilbyde en professionel udlejning af dit sommerhus samtidig med, at vi er solidt forankrede i lokalområdet, og vi kan derved yde vore kunder en høj service. Og - hvad der er meget vigtigt - vi arbejder med en lav provision (ned til 24%, hvis du selv kan føre tilsyn med dit sommerhus ved lejerskifte). Dette har til følge, at vi kan udleje vore huse til attraktive priser. Hos Sønderhus Ferieboliger oplever vi i disse år derfor en stor vækst, både i antallet af udlejningshuse, men bestemt også i antallet af udlejninger.

Lav provision

Vor provision udgør normalt 32% af lejeindtægten. Hvis du bor i nærheden af dit sommerhus og selv kan foretage lejerskiftekontrollen, er vores provision kun 24%. Vi har mange gæster til vore sommerhuse, og vi søger derfor flere udlejningshuse. For at få flere udlejningshuse, har vi besluttet, at vi i 2018 vil give nye udlejere 50% rabat på vores provision de første 12 måneder. Hvis aftalen opsiges efter det første år, vil vi dog beregne fuld provison det første år. Bemærk også, at vi en minimumprovision på 800 kr. pr. uge ved 32%-ordningen og 500 kr. pr. uge ved 24%-ordningen.

Gode samarbejdspartnere

Vi har valgt at samarbejde med række store udlejningsportaler, eksempelvis Fejø, Atraveo, Cofman, Campaya, GodSommer, Feline, TouristOnline og HomeAway. Typisk betaler vi 10% af den samlede leje til de udlejningsportaler, vi samarbejder med. Disse portaler generer ca. 80% af vores samlede omsætning. I kraft af dette omfattende samarbejde bliver vore sommerhuse præsenteret på en attraktiv måde over for en lang række danske og udenlandske kunder. Samarbejdet med disse portaler gør Sønderhus Ferieboliger meget konkurrencedygtig og sikrer, at de enkelte sommerhuse bliver meget synlige på nettet.

Sønderhus Ferieboliger er synlige i medielandskabet

Hvis du laver en søgning på "sommerhus Sønderjylland" eller "feriebolig Sønderjylland" på Google, vil du se, at Sønderhus Ferieboliger ligger helt i top. Denne synlighed gør, at mange lejere nemt kan finde vore huse på nettet blandt tusinder af andre sommerhuse. Dette er en forudsætning for en god udlejning.

Gratis tilmelding

Som sommerhusejer har du ingen udgifter ved at tilmelde dit hus til udlejning gennem Sønderhus Ferieboliger. Alle udgifter finansieres gennem vor provision.

Fri dispositionsret over eget sommerhus

Bortset fra 5 uger i juli / august og 10 uger på et vilkårligt tidspunkt af året, må du selv udleje eller benytte dit sommerhus uden begrænsning. Blot skal vi have besked, hvis huset i perioder ikke står til rådighed for udlejning, så vore kunder altid kan se en aktuel belægningskalender for hvert hus. Du kan enten selv logge ind på vores hjemmeside og spærre dit hus for udlejning i en bestemt periode, eller du kan give os besked per mail eller telefon.

Hurtig besked

Når der kommer et lejemål, vil du straks få besked om udlejningen. Vi sender både en automatisk sms og lidt senere en mail eller et brev, hver gang der kommer en udlejning.

Fremgangsmåde ved udlejning

Når en lejer bestiller et sommerhus, skal vedkommende indbetale et depositum på 1.500 kr. Depositummet er en sikkerhed for, at omkostningerne til elforbruget dækkes, og at lejerne behandler sommerhuset med respekt. Lejen skal indbetales 4 uger i forvejen, og vi betaler lejen til ejeren i ugen før lejerne ankommer. Hvis der kun er kort tid mellem bestillingen og ankomstdagen, kan det ske, at betalingen til husejeren finder sted, efter at lejeren er flyttet ind.

Lejerne betaler for strømforbruget i lejeperioden ved, at vi modregner strømudgifterne i depositummet. Husejeren (eller bureauet) kontrollerer beløbet og ser efter, om huset er i god stand. Hvis der er mangler ved rengøringen, eller hvis noget er gået i stykker, skal vi orienteres herom i starten af den efterfølgende uge. Hvis vi ingen besked får fra sommerhusejeren, tilbagebetaler vi automatisk restdepositummet til lejeren.

Tilfredse lejere

Lejere, som har lejet et godt hus til en rimelig pris, behandler også de lejede ting med respekt og værner ofte om huset, som om det var deres eget. Dette system fungerer godt for alle parter. Vi har de senere år oplevet en kraftig stigning i antallet af udlejninger, og mange lejere kommer igen år efter år.

Sådan beskattes lejeindtægten

Folketinget har fra 2017 besluttet at hæve bundfradraget til 21.400 kr, hvis man udlejer sin feriebolig gennem et bureau, som automatisk indberetter lejeindtægterne til skattevæsenet. Dette betyder, at de første 21.400 kr. i lejeindtægt er skattefrie.

For vort vedkommmende kommer dette til at gælde for alle husejere, som har indgået en skriftlig udlejningsaftale med Sønderhus Ferieboliger.

Under "Beskatning af lejeindtægt" (øverst til højre), kan du se reglerne for, hvordan lejeindtægten ved udlejning af en fritidsbolig / sommerhus beskattes.

Summa sumarum: 6 vigtige grunde til at vælge Sønderhus Ferieboliger

Kort sagt er der 6 gode grunde til at lade Sønderhus Ferieboliger varetage udlejningen af dit sommerhus:

  1. Vi har et omfattende samarbjede med nogle af de store aktører på markedet for ferieboligudlejning.
  2. Vi har en lav provision.
  3. Vi har em effektiv markedsføring.
  4. Sønderhus Ferieboliger er synlige i medielandskabet - lejerne kan nemt finde os
  5. Du har stor frihed over dit eget sommerhus.
  6. Vi yder en god service overfor vore kunder, og vi oplever, at vore lejere behandler udlejningshusene med stor repekt.

Gratis konsulentbesøg

Hvis du har et sommerhus i Sønderjylland, som du overvejer at udleje gennem Sønderhus Ferieboliger, vil jeg meget gerne komme ud og kigge på huset. Jeg har 20 års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil gerne være behjælpelig med råd og vejledning. Klik på "Konsulentbesøg" øverst til højre, og udfyld følgende skemaet. Du kan også ringe på 74653446 eller 25797543.

Som lille bureau har vi et nært forhold til alle husejere i vort bureau, og vi gør vort absolut bedste for at du bliver tilfreds med udlejningen.

Jens S. Petersen (direktør)
Tlf. 25797543