full screen background image

Åbenrå og Haderslev

Region Syddanmark i området omkring Åbenrå og Haderslev udgør et absolut trygt og dejligt sted at nyde sin ferie. I denne del af landet kan man med fordel drage ud i det kuperede terræn og med sindsro kaste blikket på det smukke sønderjyske landskab. Når man er på disse kanter anbefales det også at tage ind i en slagterbutik og købe en sønderjysk spegepølse - en delikatesse, som hele familie vil sætte pris på.

Hvis du vil leje feriebolig i denne del af landet, findes der mange muligheder, og sommerhusområderne er centralt placeret i forhold til aktiviter og seværdigheder. Klik på Christiansfeld, Haderslev eller Åbenrå i punkterne til højre for at finde yderligere oplysninger.

Hvis du har lyst til selv at fange aftensmaden, er der mange gode fiskesteder. Find et sommerhus med havudsigt, og nyd en grillet friskfanget fisk til aftensmaden. Så begynder livet af folde sig ud - en ferie i området Åbenrå / Haderslev i Sønderjylland kan give energien og livsmodet tilbage til alle, som virkelig trænger til en dejlig ferie.

Hvis du har spørgsmål til husene eller aktiviteter i området skal du være velkommen til at ringe. Vi rådgiver dig gerne mht. valget af den rigtige feriebolig: tlf. 74653446.

 

Katalognr. 239

Aabenraa - Haderslev

Anzahl Personen 6

Eksklusivt sommerhus fra 2015 i roligt område 150 meter fra stranden.

 • A
  DKK 6.500,00
 • B
  DKK 5.640,00
 • C
  DKK 4.780,00
 • D
  DKK 3.920,00
 • E
  DKK 3.060,00
 • F
  DKK 2.564,00