full screen background image

Hvorfor netop Sønderhus Ferieboliger?

Langt hen ad vejen er det en tillidssag at udleje sit sommerhus. Har man tillid til, at udlejningsbureauet opfylder ens ønsker?

 

Lang erfaring og indgående indgående lokalkendskab

Hos Sønderhus Ferieboliger har vi næsten 20 års erfaring med udlejning af ferieboliger i Sønderjylland. Med vort indgående lokalkendskab er vi i stand til at give vore kunder en god rådgivning. Det er i høj grad i kraft af vores rådgivning, at vi har opbygget et stort kundekartotek med mange tilfredse kunder. Specielt har vi mange tyske kunder.

Dit ønske betyder noget

For os er det afgørende, at du er tilfreds med vort arbejde. Vi er kun 4 personer i firmaet, og du kommer ikke til at tale med 117 forskellige mennesker, som ikke kender dit sommerhus. For at sige det kort: For os er du en vigtig kunde. Vi lytter til dine ønsker, tager en fornuftig snak omkring tingene, og vi går gerne langt for at imødekomme dine krav.

Lav provision

Vor provision udgør 32% af lejeindtægten. Hvis du bor i nærheden af dit sommerhus og selv kan tilse sommerhuset, når der kommer nye lejere, er vores provision kun 24%. Dette er ca. halvdelen af, hvad de store bureauer tager.

Rådighed over dit eget sommerhus
Hos Sønderhus Ferieboliger respekterer vi dine behov for selv at bruge eller udleje huset privat. Vi er meget fleksible, og vi indretter os efter dine behov.

Tilfredse lejere passer godt på dit sommerhus
Lejere, som har lejet et godt hus til en rimelig pris, behandler også de lejede ting med respekt. Vi oplever tit, at vore gæster værner om den lejede feriebolig, som om det var deres egen.