full screen background image

Gæstebog

 25.07.2017:

Hej Anne Marie og Jeppe. Tak fordi I udlejer Jeres sommerhus, og så i disse fantastiske omgivelser. Vi har nydt både inde og ude, og det er ikke sidste gang vi er her.

17.07.2016

Vi siger tak for en skøn uge i Jeres sommerhus igen i år. Vejret har trods dårlig vejrudsigt vist sig fra sin bedste side. Drengene har hygget sig, og poolen er blevet flittig benyttet.

10.07.2015

Den danske sommer har vist sig fra alle sider den sidste uge - sol, varme, regn. blæst og storm, temperaturer fra 30 grader til 13  grader. Vi har nydt det på alle måder her i det sønderjyske og ikke mindst her i huset. De første dage sad vi udenfor til alle måltider, de seneste dage inden døre. Her er dejligt, uanset om man er ude eller inde. Udsigten er bare fantastisk. Vi vil gerne komme igen en anden gang.

P.S. Vores drenge på 20,22 og 24 år har været i svømmebassinet ved centret morgen og aften - trods kulden.

02.05.2015

Skønne dage i Løjt er forbi for denne gang, det dejlige vejr har været med os alle dagene. Som altid mødte vi et rent og pænt hus, da vi ankom. Tusind tak.

02.09.2014

Mange 1000 tak for lån af jeres hyggelige sommerhus. vi misunder jer virkelig - på en posetiv måde- jeres enestående udsigt, og tak for spændende besøg på mariavænget. Det var virkelig interessant at se hvordan jeres  sønner og svigerdøtre driver landbrug, besøg i svinestalden med Jeppe vil jeg (John) aldrig glemme, lugten var godt nok lidt stram for en københavner (viste det ikke over for Jeppe). Det var noget andet som da jeg var feriedreng på min onkel bondegård. Vi var godt nok advaret af Hans Henrik, at vi ville komme til at lugte som efter 10 min. i stalden, Vores hvide overtragtsdragt viste sig dog at virke effektiv, så lugten sad kun omkring næseborene de næste 3-4 timer hos mig.  Tak for jeres sønderjyske gæstfrihed, hvilket også gælder Hans Henrik Lars og Ingerborg.  En dejlig ferie i det sønderjyske, hvor vi gerne kommer igen.           

05.07.2013

   Vi har haft det rigtig dejlig i jeres sommerhus. Vi har set en hel masse, bla. Frøslevlejren,Dybbel mølle og Flenskborg. En enkelt dag har vi også kunne være på stranden. Udsigten er helt fantastisk.Vihåber at det ikke bliver sidste gang.

 11.07.2013

 Tusind tak for leje af jeres dejlige sommerhus,vi har haft det bedste vejr man kan tænke sig og en skøn udsigt.  Vi har følt os som libhavere, sommerhuset havde alt hvad vi havde brug for,så det har kort sagt været hygge og afslapning.

 

 20.07.2013

 

    Kære Anne Marie og Jeppe

Hvor heldege kan man være.   Dejlig sommerhus,Fantastisk beliggenhed

og udsigt og en uge med sol. Mange bruger en formue på ferie.  Det kunne ikke være bedre.

 

Efterårsferie uge 42 2014

Tusind tak for lån af jeres sommerhus. Vi har nydt at være her, og fået slappet godt af. Udsigten er jo helt fantastisk. Tak for denne gang. Mange hilsener fra os seks fra Silkeborg.

09.08.2014

Mange tak for en dejlig uge i jeres skønne sommerhus, med den flotte udsigt. Det overgik vores forventninger. Kærlig hilsen fra os to fra Gesten

25.07.2014

Kære Jeppe og Anne Marie: Vi har haft en dejlig uge her i jeres sommerhus, den fantastiske udsigt, hvor har vi nydt det, i trænger til at få opdateret jeres info mappe, men ud over det, har vi kun positiv at sige om vores ophold her. Tak for denne gang og måske ses vi igen. Os fire fra Silkeborg

18.07.2014

Kære Jeppe og Anne Marie: Vi siger mange tak for en dejlig uge i jeres sommerhus. Ikke nogen grund til en lang varm tur i bilen - når vi kan få så dejlig et hus og så utrolig skøn en udsigt under 1 times kørsel fra hvor vi bor. Hvor er det dejlig at leje et sommerhus med masser af siddepladser ude og inde- ligesom køkkenet bestemt ikke manglede noget. Tak for denne gang. Os fem fra Tønder.

18.05.2014

Endnu en gang må vi takke af, for skønne dage i jeres dejlige sommerhus. Vejret har været helt fantastisk, og vi har været godt omkring. Hvis i skulle få lyst til feriedage på Sjælland, må i sige til så kan vi bytte bolig. 1000 - tak for denne (5) gang. Os fra Faxe Ladeplads                                                             

11.07.2013

Tusind tak for leje af jeres dejlige sommerhus. Vi har haft det bedste vejr, man kan ønske sig og en skøn udsigt. Vi har følt os som ´"Liebhavere" Sommerhuset havde alt, hvad vi havde brug for, Så det har kort sagt været hygge og afslapning.

 

31.05.2013

Efter en uge i Kaemej:

Her må vi erkende at livet som pensionist, behøve ikke på nogen måde at være trist, så skal man bare hive op i sig selv, og tage på ferie en uge på Løjt land. Nej en udsigt så skønt gik det som smurt. Dejlig at komme til en hus der var rengjort, alt her var i den skønneste orden. Så skidt med at de i radioen snakkede om torden, når solen skinner over Barsø, så bagefter får vi morgenmad i køkkenhjørnet, og i løbet af dagen terrassen syd, og til aften solnedgang fra vest. Ja vi har haft en uge som vi holder meget af ,det er dem man ikke vil hjem fra.Ja, vi kan kun sige farvel for denne gang kaemej. Vi vender tilbage, skal jeg huske at sige fra Else og Mig