full screen background image

Udlejning via Sønderhus Ferieboliger

Professionel udlejning

Hvis du ønsker en professionel udlejning af dit sommerhus af et erfarent bureau, som er solidt forankret i lokalområdet, så er Sønderhus Ferieboliger måske den rette udlejer for dig. På baggrund af et omfattende samarbejde med en række store udlejningsportaler når vi ud til rigtig mange kunder. Ydermere har vi et moderne og effektivt bookingsystem. Med andre ord kan vi tilbyde en omfattende og yderst kompetent udlejning af dit sommerhus.  Vi er solidt forankrede i lokalområdet, og på denne baggrund kan vi yde vore kunder en høj service.

 


Lav provision

Vores provision udgør normalt 32% af lejeindtægten.

Gode samarbejdspartnere

Vi har valgt at samarbejde med række store udlejningsportaler, eksempelvis Fejø, Atraveo, Cofman, Campaya, GodSommer, Feline, TouristOnline og HomeAway. Typisk betaler vi 10% af den samlede leje til de udlejningsportaler, vi samarbejder med. Disse portaler generer ca. 80% af vores samlede omsætning. I kraft af dette omfattende samarbejde bliver vore sommerhuse præsenteret på en attraktiv måde over for en lang række danske og udenlandske kunder. Samarbejdet med disse portaler gør Sønderhus Ferieboliger meget konkurrencedygtig og sikrer, at de enkelte ferieboliger er synlige på nettet.

Vi lytter, til det du siger

Mange husejere, som er skiftet fra de store bureauer over til os, fortæller os, at man ved det tidligere bureau ikke oplevede, at der blev lyttet til dem. Et eksempel kunne være en klage over rengøringen, som ofte ikke var grundig nok. Sønderhus Ferieboliger er ikke fejlfri på nogen måde, men hvis du ønsker noget ændret i den måde, vi gør tingene på, så lytter vi til dine ønsker, og vi strækker os langt for at finde en løsning, vi alle kan leve med.

Gratis tilmelding

Som sommerhusejer har du ingen udgifter ved at tilmelde dit hus til udlejning gennem Sønderhus Ferieboliger. Alle udgifter finansieres gennem vor provision.

Fri dispositionsret over eget sommerhus

Bortset fra 5 uger i juli / august og 10 uger i perioden 1. april til 1. november, må du selv udleje eller benytte din feriebolig uden begrænsning. Blot skal vi have besked, hvis ferieboligen i perioder ikke står til rådighed for udlejning. Du kan enten selv logge ind på vores hjemmeside og spærre for udlejningen, eller du kan give os besked per mail eller telefon.

Hurtig besked

Når der kommer et lejemål, vil du straks få besked om udlejningen. Vi sender både en automatisk sms og lidt senere en mail eller et brev, hver gang der kommer en udlejning.

Fremgangsmåde ved udlejning

Når en lejer bestiller en feriebolig, skal vedkommende indbetale et depositum på 1.500 kr. Depositummet er en sikkerhed for, at omkostningerne til elforbruget dækkes, og at lejerne behandler ferieboligen med respekt. Lejen skal indbetales 4 uger i forvejen, og vi betaler lejen til ejeren i ugen før lejerne ankommer. Hvis lejerne booker meget kortfristet, kan det dog ske, at betalingen til husejeren finder sted, efter at lejeren er flyttet ind.

Lejerne betaler for strømforbruget i lejeperioden ved, at vi modregner strømudgifterne i depositummet. Husejeren eller Sønderhus Ferieboliger (afhængig af, hvem der har tilsynet med ferieboligen ved lererskifte) kontrollerer ferieboligen  og ser efter, om alting er i god stand. Hvis der er mangler ved rengøringen, eller hvis noget er gået i stykker, skal vi orienteres herom i starten af den efterfølgende uge. Hvis vi ingen besked får fra ferieboligejeren, tilbagebetaler vi automatisk restdepositummet til lejeren.

Tilfredse lejere behander ferieboligen ordentligt

Lejere, som har lejet et god feriebolig til en rimelig pris, behandler også de lejede ting med respekt. Ofte værner de om ferieboligen, som var det deres egen. Dette system fungerer godt for alle parter. Som følge af de tilfredse lejere, har vi de seneste år oplevet en kraftig stigning i antallet af udlejninger, og mange lejere kommer igen år efter år.

Summa sumarum: 7 vigtige grunde til at vælge Sønderhus Ferieboliger

Kort sagt er der 7 gode grunde til at lade Sønderhus Ferieboliger varetage udlejningen af din feriebolig:

  1. Professionel udlejning i kraft af kompentente medarbejdere, mange års erfaring og brug af avancerede værktøjer.
  2. Vi har en lav provision.
  3. Vi har en omfattende samarbejde med de vigtigste aktører på ferieboligmarkedet. Vore partnere sender os rigtig mange bookinger, og dette er garantien for, at din feriebolig bliver godt udlejet.
  4. Vi lytter til vore kunder, både ejere og lejere. En af vore husejere har skrevet til os "Hvor er I gode til at lytte og finde løsninger på udfordringerne". Vi lover ikke at løse alle problemer, men vi lover at lytte og gøre vort bedste for løse problemerne.
  5. Sønderhus Ferieboliger er synlige i medielandskabet - lejerne kan nemt finde os.
  6. Du har stor frihed over din egen feriebolig og hvornår du vil bruge / udleje den.
  7. Vi er lokale, og i kraft af vores nærværd og engagement yder vi en god service overfor alle vore kunder.

Sådan beskattes lejeindtægten

I Folketinget er der flertal for, at man fra 2018 hæver bundfradraget til 40.000 kr, hvis man udlejer sin feriebolig gennem et bureau. Når forslaget vedtages, vil dette betyde, at de første 40.000 kr. i lejeindtægt er skattefrie. Derefter trækkes 40% fra i restbeløbet. Det som bliver til overs af restbeløbet skal beskattes. Beskatningen bliver således meget lempelig, hvorved udlejning følgelig bliver meget lønsom.

For vort vedkommmende kommer denne skatte fordel til at gælde for alle husejere, som har indgået en skriftlig udlejningsaftale med Sønderhus Ferieboliger.

Under billedet "Sådan beskattes lejeindtægten" (midt på siden), kan du se de nærmere regler for, hvordan lejeindtægten ved udlejning af en fritidsbolig / sommerhus beskattes.

Gratis konsulentbesøg

Hvis du har et sommerhus i Sønderjylland, som du overvejer at udleje gennem Sønderhus Ferieboliger, vil jeg meget gerne komme ud og kigge på huset. Jeg har 25 års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil gerne være behjælpelig med råd og vejledning. Ofte er der rigtig mange ting man kan "slå på", når udlejningen skal forbedres. Klik på "Konsulentbesøg" øverst til højre, og udfyld skemaet. Du kan også ringe på 74653446 eller 25797543.

Jens S. Petersen (direktør)
Tlf. 25797543