full screen background image

Rabataftaler

Sønderhus Ferieboliger har indgået en rabataftale med Universe, som er Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark. Uansen hvilket sommerhus du booker, vil dit lejebevis fra Sønderhus Ferieboliger give dig og din familie (op til 6 personer) 25% rabat på entréen til Universe.

Gå på opdagelse i det nye Universe i 2018

 Bubblelab.jpg

Tag familien med til Universe, og oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark. 

Her kan I sammen går på opdagelse i naturvidenskabens og teknologiens forunderlige univers, og vi lover begejstring og underholdning for både store og små.  

Tag familien med til Universe, og oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark. I 2018 åbner vi dørene til vores helt nye Ball Factory, hvor I sammen kan lege, gå på opdagelse og udfordre hinanden i et væld af indendørs aktiviteter. I kan også glæde jer til at paraglide i VR eller en hæsblæsende flugt fra månestationen i vores 5D-simulator.

Vi ses til finurlige og forbløffende oplevelser i Universe.


Sønderhus Ferieboliger har endvidere indgået en aftale med Humlehøj-hallen i Sønderborg, Nordborg svømmehal og Arrild-svømmehal. På nogle af vore sommerhuse er der gratis adgang til badeland. Hvis der i teksen ved det enkelte hus står "Gratis badeland", betyder dette, at lejebeviset giver dig og dine medrejsende (som overnatter i samme sommerhus) gratis adgang til et badeland i nærheden.