full screen background image

Als Segway

 Als Segway  tilbyder guidede ture på Segway på det naturskønne Kegnæs eller andre steder efter aftale (16+). Efter en grundig introduktion og udlevering af sikkerhedsudstyr kører vi ud i naturen på små veje, grusveje og endda på stranden hvis vejret tillader det. 

IMG_1502.JPG 

Er du under 16 år må du gerne køre Segway på en lukket bane.

Efter grundig introduktion af vores kyndige guide får du muligheden for at prøve kræfter med en Segway på vores Segwaybane på 2500 m2, hvor der er udfordringer for unge og gamle, begynder og øvede.

Hvis du har lyst, er der også mulighed for at køre en tur i en lille skov, som ligger i forlængelse af Segwaybanen. Her får du fornemmelsen af at køre i den frie natur, selvom det er på et lukket område. Als Segway har instruktører som tager dig og dine medkørere en tur gennem "eventyrskoven" og ned til vandet, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over Lille Hav. Eftersom denne tur ikke foregår på offentlig vej, kan børn, unge og voksne nyde denne tur sammen.

IMG_1485.JPG

Als Segway anbefaler, at du mindst er 135 cm høj og vejer ca 40 kg for at køre på en Segway. Det svarer oftest til børn i alderen 10-11 år.