full screen background image

Byen Gråsten

  Gråsten Slot.jpg   Ferienhaus am Wasser.jpg

Vores hjemby Gråsten har ca. 4.000 indbyggere og ligger ved Flensborg Fojord, kun 20 kilometer fra den dansk-tyske grænse.

Byen er allermest kendt for sit slot, der fungerer som kongehusets sommerresidens. Men udover slottet, den smukke slotspark og den fine gamle slotskirke har Gråsten også meget andet at byde på. Du kan f.eks. gå ture i den naturskønne Gråsten Statsskov, spille golf på Benniksgaard Golfbane eller tage børnene med i det subtropiske badeland ved sommerhusområdet Marina Fiskenæs.

Langs den renoverede havnefront i Gråsten, med flere butikker og restauranter inden for gåafstand, har vi en række eksklusive ferieboliger opført af Torkil Kristensen. Disse lejligheder ligger heller ikke langt fra Gråsten Station, hvor der er både tog- og busafgange. Dette går Gråsten til et oplagt feriemål, selvom du måske ikke har bil.

Vil du tage familien med til stranden, kan vi varmt anbefale Alnor Strandpark, hvor der er en lille sandstrand med badebro, og en hyggelig park med legeplads til børnene.

Er du vild med at klippe og klistre, anbefaler vi et besøg i Papirmuseets By, hvor du både kan få inspiration, købe materialer og hygge dig med en kop kaffe.